DESPRE NOI

  Noi, prin acest site, ne-am propus să oferim informaţii cu privire la găsirea unor mijloace necostisitoare, naturale şi eficiente, capabile să-l facă pe om mai sănătos şi mai echilibrat.
  Ne-am străduit, în lumina argumentului, să arătăm că omul, ca şi natura, trebuie privit în ansamblul său, în complexitatea lui.
  Acum, în epoca modernă, se ştie cu certitudine că o multitudine de boli provin din diferite conflicte exterioare şi interioare, care nu fac altceva decât să perturbe armonia noastră cu ceilalţi şi cu noi înşine.
  Nădăjduim că până şi în aceste vremuri galopante, omul îşi va găsi sau regăsi resurse veritabile de regenerare pentru corpul şi sufletul său.
  Cum natura a izbutit să supravieţuiască, să evolueze şi să creeze frumuseţi nebănuite prin colaborare,  tot aşa omul, ca fiinţă ce-i aparţine, poate să-şi găsească tăria, de a realiza raporturi şi schimburi dintre cele mai armonice cu ambientul exterior, cu semenii săi şi cu sine însuşi.

  Pentru detalii, puteţi accesa linkurile din stânga paginii (SUBCATEGORIE).
  POZIŢIE

Despre noi
BIOTERAPII ® este o marcă înregistrată la OSIM. Toate drepturile rezervate 2006 - 2016. Utilizarea acestui site, impune respectarea unor termeni şi condiţii (mai multe).